Forum 1 roku filologi polskiej
Administrator
bardzo prosze o pojawienie sie na 1 wykladzie we wtorek . bedzie krazyla lista na ktora kazdy zainteresowany losem swoich dokumentow bd mogl sie wpisac . po tej godzinie pojde po raz kolejny do dziekanatu i mam nadzieje ze sprawa sie rozwiaze .
Nowy użytkownik
Czy coś się wyjaśniło więc?
Nowy użytkownik
Rzucę Cię kotem!
jak by nie patrzeć cuda się zdarzają i kiedyś będę w pełni udokumentowanym studentem, może.
Słyszałem, że na jutrzejsze szkolenie biblioteczne trzeba wziąć ze sobą indeks.
Gorzej jak ktoś nie ma...
Administrator
jak ktos nie ma zglosi sie po wpis jak dostanie indeks , prosze nie dramatyzowac i nie zaczynac kolejnych nieporozumien ...
kasowanie wiad z maila tez nie nalezalo do obowiazkow studentow FP a jednak nie ma zadnego maila nawet ode mnie
jesli bd tak wspolpracowac to daleko nie zajdziemy .
Nowy użytkownik
to napewno szymon.
a kto tu dramatyzuje, poprostu każdy by chciał żeby jego sprawy toczyły sie w dobrym kierunku. a moje stoją w miejscu, bo nawet nie wiem czy mają moje papiery.
Administrator
twoje papiery z tego co sie dowiedzialam maja... dzis ide kolo 12 na uczelnie odebrac reszte... to nie jest moja wina ze nie maja waszych leg ani indesow. z reszta z tego co uslyszalam w dziek. indeksy nie sa wam narazie potrzebne;/ przeciez nie bd sie z niim klocic;/
Nowy użytkownik
czyli masz juz jakieś legityki?
indeksu nie chce, ale legitymacja przydaje sie bardzo.
Administrator
panie z dziekanatu stwierdzily ze teraz kazdy ma sam przychodzic juz po legitymacje ;/ ale dzis twoja legitymacje widzialam lecz nie chcieli mi wydac;/ wiec zapraszam e pn albo we wtorek
Nowy użytkownik
mam nadzieje.